Primul pas…

O evaluare corecta reprezinta cel mai important pas in recuperarea sau optimizarea ta. Aici vei intalni un pachet de teste folosite exclusiv in cabinetele de psihologie clinica, teste ce te vor ajuta sa-ti cunosti punctele forte ce trebuie sa le exploatezi precum si cele vulnerabile ce va trebui sa le optimizezi. Trimite-mi un email cu ce doresti sa afli despre tine, vorbeste-mi despre problemele tale, si te voi ajuta sa alegi acel test/teste de care ai nevoie.

Important de stiut este ca aceste teste le vei putea face din fotoliul tau iar rezultatele le vom discuta impreuna in cabinet, unde vom stabili ce ai de facut.

Solicita test

EVALUARE PSIHOLOGICA CLINICA

Vei putea face o investigatie prealabila privind tulburarile depresive, anxioase sau fobice, tulburari de comportament alimentar.

Model raport

EVALUARE DEZVOLTARE COGNITIVA

Vei putea evalua nivelul de dezvoltare al abilitatilor cognitive. Frecvent folosite in selectia de personal, te vor ajuta sa te orientezi mai bine in alegerea profesiei.

Model raport

EVALUARE PERSONALITATE

Vei evalua dimensiuni ale personalitatii sau ale temperamentului: Autonomia, Agresivitate-ostilitate, Activism, Cautarea impulsiva de senzatii tari, Sociabilitatea, etc.

Model raport
model raport