0726269890

Psihoterapie online

ACCESIBILĂ ȘI CONVENABILĂ, ORICÂND ȘI DE ORIUNDE

Cum funcționează

 

 

 PASUL 1

Rezervi o dată și o oră convenabilă pentru tine. Poți anula sau reprograma cu 24 de ore înainte . O ședință durează 50 de minute.

 

  PASUL 2

După rezervare, vei primi un email de confirmare a programării, detalii de conectare online precum și invitația de a achita ședința. Costul ședinței este 150 lei.

 

 

 PASUL 3

Ne vom cunoaște online și, după depășirea emoțiilor innocent, vei fi plăcut surprins/ă că te simți confortabil/ă cu ideea de a te preocupa binele tău psihologic. 

De ce oamenilor le place psihoterapia online

Terapia web are o mulțime de perspective și oferă beneficii în comparație cu psihoterapia ”în persoană”  (în cabinet).

  • Poate fi convenabilă. Nu mai depinzi de trafic și nu mai este nevoie să parcurgi kilometri pentru a te întâlni cu psihologul tău. Formezi un număr sau te conectezi la un site, iar ședința poate avea loc oriunde te simți confortabil.
  • Comunicarea online este foarte confortabilă pentru mulți oameni, în special pentru adulții mai tineri sau cei care folosesc des tehnologia. Mai multe persoane folosesc e-mailul, seminariile web și mesajele text pentru a comunica și poate părea mai confortabil sau mai ușor decât să vorbești cu cineva în persoană, mai ales când dezvăluie informații personale sau intime.
  • Poate oferi acces celor care nu pot ajunge la un birou. În unele comunități rurale, cel mai apropiat cabinet de psihoterapie poate fi la o oră sau două de mers cu mașina. Este posibil ca unele persoane cu boli cronice sau dizabilități să nu poată conduce sau să își părăsească cu ușurință locuința. În aceste situații, psihoterapia online poate fi singura lor opțiune de ajutor.

Dorești schimbare...

Te programezi

w

Psihoterapie

Ai nevoie de ajutor?